Willem Simonis

Verlichting designer Willem Simonis

Willem Simonis is de naam. Ik ben opgegroeid in Made Noord Brabant. Kunstenaar of ontwerper?
Tja ik denk beide!

Mijn passie is het ontwerpen van unieke dingen, maar ze ook tot realiteit maken. Men heeft wel eens over mij geschreven “dat ik van kinds af aan al bezig ben de wereld om mij heen mooier te maken” Dit vond ik wel treffend.

De grootste uitdagingen zoek ik in het ontwerpen van interieurs en dan wat meer gespecialiseerd in verlichting. Sinds 1992 ben ik mij steeds meer gaan bezig houden met het ontwerpen en maken van leuke aparte dingen voor in huis. Dit groeide steeds verder uit tot complete winkelinterieurs en restaurant inrichtingen tot in de meest mogelijke en onmogelijke situaties. Zo is de grootste lamp die ik ooit gemaakt heb 3 meter hoog en met een diameter van 10 meter. Inmiddels zijn er al wel over de 100 ontwerpen van verlichting uit mijn handen gekomen hier ben ik reuze trots op!

De meeste klanten kwamen bij mij omdat ze iets aparts zochten en niet konden vinden wat ze wilden. Graag kom ik dan bij de mensen zelf kijken om te proeven van de sfeer waarin de lamp moet komen te hangen, en luister goed naar hun wensen. Wat dan volgt is een nieuw ontwerp waar ik dan enorm van geniet om dit te realiseren.

Mijn verlichting is niet specifiek. Het varieert van klassiek tot modern. De materialen waar ik veel mee werk is metaal maar ik experimenteer ook vaak met andere materialen om tot een mooi eindresultaat te komen.

Speciaal voor u, heb ik een paar ontwerpen, in m’n nieuwste brochure uitgelicht. U kunt deze brochure aanvragen via ’t contactformulier.

Mocht u toch meer maatwerk willen dan kunt u altijd vrijblijvend contact met mij opnemen via 0619932910 of via het contactformulier.
(bekijk ook de route naar m’n Atelier)

Alvast veel kijkplezier gewenst !! (terug naar home)

Willem Simonis

Delen op Social Media